Kontakta mig

Jag Academy

Jag Academy - en akademi inom Ditte Academy

För personliga självutvecklare & Självledare

Bli din egen nutid och framtidsdesigner!

Jag Academy  som är en av fyra akademier inom Ditte Academy är en unikt specialutformad utbildning med kurser, individuell coaching och program för dig som vill utvecklas personligen inom självledarskap , livsdesign och lära dig hur du tar dig mot den drömframtid du vill till! 

Jag Academy

Uppgradera dig själv till version 2.0!

Skaver det lite här och där inombords? Du är inte riktigt nöjd med jobbet, din relation eller kanske med dig själv och dina prestationer? Vartefter livet pågår och du både utvecklas, invecklas och blir äldre så är det inte alltid lätt att hänga med själv faktiskt! Plötsligt står vi där och undrar hur vi försatte oss i en så krånglig situation vi inte vet hur vi ska ta oss ur! Innan du kan ta dig mot den framtid du vill till startar jobbet med dig! Du behöver först uppgradera dig själv till Jag 2.0!

Jag Academy

Frihetsdesigna och optimera din tillvaro!

Tänk allt man ska kunna och hinna med hela tiden – hela familjen ska vara glada, du ska vara lycklig och jobbet ska vara kul hela veckan! Kanske räcker inte tiden till för allting du vill hinna göra medan livet faktiskt pågår. Hinder tycks dyka upp hela tiden, övermäktigheten lamslår dig från att agera och vips så har skjutit fram något du verkligen skulle behöva göra. I Jag Academys kurser Livsstruktur för vardagsstressare och Frihetsdesign för prokastinerare lär du dig ta dig vidare!

Jag Academy

Nutidsdesigna för framtidsdrömmare!

Ordet livsdesign har du förmodligen hört, men vad som faktiskt bättre definierar hur du lär dig ta dig mot den framtid du vill till är “nutidsdesign”! Att börja här och nu med det du KAN göra istället för att fokusera på allt du kanske inte kan göra, köpa, ta beslut kring eller genomföra av olika anledningar. Genom Livsdesign Programmet får du hjälp hur du genom hur du genom att ta små steg i rätt riktning kommer du börja gå mot den framtid du drömmer om!

Jag Academy

Utbildningar

För Självutvecklare & Självledare!

OBS! Utbildningarna är under uppbyggnad!

Inom Jag Academy som är en utbildning under uppbyggnad hittar du alltifrån personlig coaching, med exklusivt fokus på att hjälpa dig ta nästa steg från där du befinner dig just nu, till kommande färdiga kurser och program

Jag Academy

Utbildar framtidsdrömmare och personliga självutvecklare!

Ditte Lindbom - Utvecklingscoach

Jag som kommer hjälpa dig utvecklas personligen med design av din nutid och hur du tar dig över hinder och igenom övermäktighet så du kan börja gå mot din drömframtid heter Ditte Lindbom! Som obotlig framtidsdrömmare med en passion för att coacha ser jag fram emot att lära dig av mina erfarenheter inom självledarskap, personlig utveckling och frihetsdesign från ett långt soloföretagare med chefspositioner i olika egna verksamheter bakom mig!

På jakt efter lyxiga tjänster?

Ditte Academy är en del inom min multibransch business Ditte Company där jag även erbjuder lyxiga kreativa tjänster spot on för dig som är musikentreprenör, artist, solokreatör eller företagare inom häst eller musikbranschen!