Logga in

NYHET! Just nu under utveckling!

Jag Academy - en akademi inom Ditte Academy

Lär dig bli din egen nutid & framtidsdesigner!

Personlig utveckling & självledarskap för nyfikna självutvecklare

Inom Jag Academy, som är skapad för nyfikna på personlig utveckling och självledarskap hjälper jag, Ditte, dig optimera din nutid och ger dig tips & trix hur du genom att lära dig leda dig själv tar dig framåt mot den framtid du vill till!

Kommande

Coaching Koncept & Onlinekurser

Här kan du smygtitta på mina kommande coaching koncept och kurser inom personlig utveckling, livsdesign och självledarskap. Redan nu erbjuder jag viss coaching inom ett urval områden! Kontakta mig för mer information och en kostnadsfri konsultation!

Psst! Här ser du några sneak peaks på kommande koncept!

Coaching

självledarskap

Sluta vardagspussla & optimera din tillvaro!

Tusen saker att göra och ingen tid eller energi? Lär dig sluta pussla med vardagen och hur du strukturerar din tid och fyller på med rätt energi. Coachingen för dig som vill optimera din tillvaro!

Coaching

självledarskap

Gå mot din framtid trots alla hinder!

Sitter du fast i tankar och föreställningar som gör att du inte kommer framåt mot den framtid du vill till? Här får du tips och trix hur du tar dig framåt 1% i taget trots hindren som finns och dyker upp!

Coaching

självledarskap

KOmmunikation & konflikthantering

Konflikter kan uppstå i och ur alla möjliga situationer! Det bästa du kan göra är att lära dig hantera dem och genom rätt kommunikation se till att du själv inte skapar nya!

Coaching

självledarskap

Skapa meningen med ditt liv och framtid!

Livet rullar i 180 och tiden flyger iväg om du inte lär dig hitta närvaron där du befinner dig och vart du egentligen är på väg. Här får du hjälp att hitta meningen i ditt liv och en plan för att komma dit!