Kontakta mig

Nutid och framtidscoaching

Nutid och framtidscoaching i exklusivt personligt och engagerad form för dig som längtar efter att komma närmre din drömframtid! En coaching som passar alla självutvecklare och lifedesigners eller blivande!

Nutid och framtidscoaching

Här hittar du exempel på

Coaching Innehåll

Nutid och framtidscoaching är en individuellt upplagd coaching med exklusivt fokus på just dig och dina specifika behov, frågor och visioner! Nedan kan du se exempel på områden och ämnen jag erbjuder coaching inom, men alla samarbeten utformas med dina individuella önskemål i fokus! Den här coachingen sker online där vi kommer träffas via Zoom. Kostnaden på 800 kr per timme betalas i samband med coachingtillfället!

Frihetsdesign

Vill du skapa mer frihet både i din business och på insidan i känslan gäller det att börja mönsterförända!

Få det gjort

Att skjuta upp saker du “borde” göra så de samlas på hög tjuvar mycket energi! Lär dig får det gjort!

Independence

Är du beroende av andra, saker eller situationer och lite fast i din egen cell? Få hjälp att bli mer självständig!

Hinder-hoppa

Är ditt liv lite av en hinderbana där det ständigt dyker upp nya käppar i hjulet? Lär dig hinder-hoppa!

Komfort-modig

Längtar du efter att komma ur ditt skal? Få hjälpa att hitta sätt att ta nya steg i livet utan att göra det för svårt för dig!

Framtidsdröm

Att drömma är viktigt! Det får dig att ta beslut i nuet som kommer leda dig mot rätt framtid. Lär dig forma din!

Vad andra tycker?

Heeej!

Det är jag som är ditte!

Ditte Lindbom Ditte Academy

Ditte Academy är utformad för dig som är en riktig framtidsdrömmare taggad på nya kunskaper och konsten att också lyckas förverkliga dina planer!

Jag som kommer hjälpa dig utvecklas inom din area mot din drömvision heter Ditte Lindbom! Jag fullkomligt älskar att utvecklas och utveckla andra!! Med tusen järn i elden sen forever har jag en lång bakgrund inom både häst, musik, eget soloföretagare och en never ending passion för personlig utveckling liksom självledarskap! Mina utbildningar är därför specialdesignade för artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare och jag ser fram emot att hjälpa dig hitta din väg framåt inom just din grej!