Kontakta mig

Soloföretag Akademin

Soloföretag Akademin - en akademi inom Ditte Academy

För soloföretagare & kreatörer

Lär dig leda dig själv och driva din drömbusiness!

Soloföretag Akademin som är en av fyra akademier inom Ditte Academy är en specifikt utformad utbildning för dig som är soloföretagare med kurser, drömbusiness coaching och program hur du lär dig leda dig själv och driva din drömbusiness!

Soloföretag Akademin

Newbie eller van soloföretagare?

Van soloföretagare sen länge eller egenföretags-newbie precis i starten? I den personliga och exklusivt individuellt utformade Drömbusiness coachingen får du skräddarsydd hjälp framåt från där du befinner dig just nu! Inom Soloföretag Akademin kan du också få hjälp hur du nischar dina multipassioner eller skapar en “smart och lagom” strategi för sociala medier, och framförallt hur du skapar ett hållbart självledarskap!

Soloföretag Akademin

Övervinn hindren med självledarskap!

Att stöta på hinder gör vi alla förr eller senare, om det så är på det privata planet eller inom sin business. Det är just hur vi hanterar motgångar och hinder som till slut blir avgörande om vi kommer framåt eller inte. Utbildningarna inom Soloföretag Akademin har därför ett genomgående fokus på självledarskap. Att vara lugn och trygg i sig själv liksom disciplinerad med en bra struktur och problemlösnings-plan kommer göra hela skillnaden!

Soloföretag Akademin

Från ditt nuläge mot framtiden!

Du vill förstås skapa det liv du drömmer om, eller hur? Som egenföretagare är själva businessen ofta en stor del av livshjulet och det blir väldigt viktigt att det rullar på som det ska och känns bra! Något som både den personliga Nutid & Framtidscoachingen liksom Livsdesign programmet har utformats för att hjälpa dig med! För vi egenföretagare och framtidsdrömmare vill ju såklart få till en tillvaro vi inte vill ta semester ifrån! 

Soloföretag Akademin

Utbildningar

För Soloföretagare & Kreatörer

OBS! Utbildningarna är under uppbyggnad!

Inom Soloföretag Akademin som är en utbildning under uppbyggnad hittar du alltifrån personlig coaching, med exklusivt fokus på att hjälpa dig ta nästa steg från där du befinner dig just nu, till kommande färdiga kurser och program

Soloföretag akademin

Utbildar framtidsdrömmare inom soloföretagande!

Ditte Lindbom - Utvecklingscoach

Jag som kommer hjälpa dig designa din nutid och gå mot din framtid som soloföretagare heter Ditte Lindbom! Med en passion för att coacha och som länge verksam multipassionerad egenföretagare ser jag fram emot att att lära dig av mina kunskaper och erfarenheter! Alltifrån hur du utvecklar, strukturerar och driver din solobusiness och entreprenörskap som solokreatör till det viktigaste av allt – hur du lär dig leda dig själv framåt på ett hållbart sätt!

På jakt efter lyxiga tjänster?

Ditte Academy är en del inom min multibransch business Ditte Company där jag även erbjuder lyxiga kreativa tjänster spot on för dig som är musikentreprenör, artist, solokreatör eller företagare inom häst eller musikbranschen!