Logga in

NYHET! Just nu under utveckling!

Soloföretag Akademin - en akademi inom Ditte Academy

Lär dig leda dig själv & driva din solo business!

Kom igång eller vidareutveckla ditt företag & självledarskap

Inom Soloföretag Aakademin som är specifikt utformad för soloföretagare och kreatörer hjälper jag, Ditte, dig driva ditt varumärke och business med fokus på självledarskap. Min coaching passar både dig som behöver hjälp att starta upp eller du som är i behov av en boost och vidareutveckling!

Kommande

Coaching Koncept & Onlinekurser

Här kan du smygtitta på mina kommande oaching koncept och kurser för kreatörer och soloföretagare. Redan nu erbjuder jag viss coaching inom ett urval områden! Kontakta mig för mer information och en kostnadsfri konsultation!

Psst! Här ser du några sneak peaks på kommande koncept!

Coaching

soloföretagare

Lär dig leda dig själv & driva din business!

Lär dig utveckla ditt varumärke och vilka sociala media strategier som får dig att nå ut med just din business! Dessutom pratar vi om hur du också ska leda dig själv framåt på ett hållbart sätt!

Coaching

Soloföretagare

Kom igång som ny soloföretagare!

Är du precis i startgroparna att dra igång ditt eget företag eller har du precis kommit igång och har tusen frågor om allt?! Här får du rådgivning hur du tar nästa steg från där du befinner dig nu!

Coaching

soloföretagare

Strukturera dina multipassioner!

Tusen bollar i luften och svårt att välja EN enda affärsidé? Kanske ska du snarare blomma ut i alla dina jag? Jag hjälper dig strukturera dina idéer så både du och dina klienter förstår ditt varumärke!

Coaching

Soloföretagare

Spela in en proffsig & intressant podcast!

Spela in podcast – det kan väl vem som helst? Ja, det är sant. Därför handlar den här delvis praktiska coachingen om hur du spelar in en del proffsig podcast teknikmässigt men också kring innehåll!