Kontakta mig

Hästfolk Akademin

Hästfolk Akademin - en akademi inom Ditte Academy

För hästfolk och hästföretagare

Lär dig häst och hästföretagande!

Hästfolk Akademin som är som är en av fyra akademier inom Ditte Academy är en unik hästbransch-utbildning med specialdesignade kurser, hästbransch coaching och program för nybörjare till rutinerade hästfolk och företagare inom häst!

Hästfolk Akademin

För hästföretagaren!

Driver du eller drömmer du om starta eller utveckla din business med uthyrning av stallplatser? Att driva inackorderings-stall är både kul och utvecklande! I fokus inom ett stall-företagande är förstås hästarna men lika mycket dina tvåbenta kunder! Bland Hästfolk Akademins kurser får både du som vill utveckla din egen stallverksamhet eller du som vill boosta ditt pågående hästföretag hjälp inom både självledarskap och hur ska driva och marknadsföra din hästbusiness!

Hästfolk Akademin

Nybörjare på häst?

Är du nybörjare på det här med häst? Du kanske är nybliven förälder till barn som just börjat på ridskola och känner att du vill lära dig förstå dig på det här med hur man ska hantera och leda hästar. Kanske tycker du bara det vore spännande att lära dig mer om hästar och hästhantering av andra skäl. Inom min Hästhantering för nybörjare hjälper jag dig med allt från hänstkunskap till hur du hanterar häst på ett korrekt och säkert sätt. En coaching lika lärorik för hela familjen!

Hästfolk Akademin

Ska du köpa häst?

Spännande tider att du ska köpa häst! Det finns få saker som går att jämföra med känslan att få hämta hem sin första häst till stallet! Men du har förmodligen många frågor, funderingar och beslut du skulle vilja få hjälp att bolla lite? I kursen Hästköp för nybörjare rådgivning hjälper jag till med allt från val av häst till den första praktiska tiden med hästen hemma. Vi tittar också på bra val av utrustning och du har mig tillhands om du vill hela köpe-processen igenom!

Hästfolk Akademin

Utbildningar

För Hästfolk & Hästföretagare

OBS! Utbildningarna är under uppbyggnad!

Inom Hästfolk Akademin som är under uppbyggnad hittar du alltifrån skräddarsydd coaching till kommande onlinekurser och program för hästnybörjaren, hästföretagaren eller du som planerar bli hästägare!

Hästfolk akademin

Utbildar framtidsdrömmare inom hästbranschen!

Ditte Lindbom - Utvecklingscoach

Jag som kommer hjälpa dig utvecklas inom häst och häst-företagande heter Ditte Lindbom! Med en passion för att coacha och som länge verksam inom hästbranschen som tävlingsryttare, stallchef och “hästmänniska” ser jag fram emot att att lära dig av mina kunskaper och erfarenheter! Alltifrån hur du ska tänka kring första hästköpet till att lära dig som är nybörjare hantera häst och hur du som vill starta och driva din egen stallverksamhet ska gå tillväga!

På jakt efter lyxiga tjänster?

Ditte Academy är en del inom min multibransch business Ditte Company där jag även erbjuder lyxiga kreativa tjänster spot on för dig som är musikentreprenör, artist, solokreatör eller företagare inom häst eller musikbranschen!