Logga in

NYHET! Just nu under utveckling!

Hästfolkakademin - en akademi inom Ditte Academy

Coaching för hästföretagare & nybörjare i hästbranschen!

Lär dig driva stall, få råd vid hästköp och lär dig hantera häst

Inom Hästfolkakademin som är specifikt utformad för hästföretagare och hästmänniskor lär jag, Ditte, dig driva stall och företag inom hästbranschen. Jag erbjuder även rådgivning inför första hästköpet och coachar nybörjaren i hästkunskap!

Kommande

Coaching Koncept & Onlinekurser

Här hittar du smygtitta på mina kommande coaching koncept och kurser för hästföretagare och hästfolk. Min hästbransch caoching sker både online men också praktiskt med häst beroende på koncept! Redan nu erbjuder jag viss coaching inom ett urval områden! Kontakta mig för mer information och en kostnadsfri konsultation!

Psst! Här ser du några sneak peaks på kommande koncept!

Coaching

hästföretagare

Lär dig driva inackorderingsstall

Driver du eller drömmer du om att starta inackorderingsstall? Jag coachar dig kring allt du behöver veta för att driva stall, från det praktiska till juridik, varumärke och business!

Coaching

Hästföretagare

Lär dig driva företag inom hästbranschen!

Coachingen för dig som drömmer du om att driva företag inom hästbranschen i någon form och vill få hjälp hur du ska driva din business kring varumärke och sociala medier för att nå ut!

Coaching

Hästfolk

Rådgivning inför köpet av din första egna häst!

Planerar du köpa din första häst? Här får du coaching med värdefulla tips inför hästköpet och kunskap inför att äga häst. Vi går igenom allt från hästtyper till val av foder och utrustning!

Coaching

hästfolk

Lär dig häst och säker hästhantering

Är du nybörjare på det här med häst, kanske förälder till barn som rider på ridskola? I den här praktiska coachingen lär du dig grundläggande hästkunskap och säker hästhantering!