Kontakta mig

Artistia Academy - en akademi inom Ditte Academy

För artister, kreatörer & musikentreprenörer

DIY artist eller taggad på en business inom artistbranschen?

Artistia Academy är en unik artistbransch utbildning inom Ditte Academy med specialdesignade coaching koncept och kurser för dig som är eller drömmer om att bli DIY artist eller musikföretagare inom artistbranschen!

Artistia Academy

För den moderna DIY indie artisten!

Att bygga, driva och utveckla sitt varumärke för att nå ut som artist har aldrig varit viktigare! Artistia Academys coaching och kurser passar alltifrån debutartisten till den mer rutinerade och lär dig inte bara vad du behöver göra utan också HUR du gör det! Med både självledarskap och ett “gör-det-själv” fokus är Artistias utbildning perfekt för den moderna DIY artisten!

Artistia Academy

För skivbolag och musikentreprenörer!

Går du i tankar att starta upp ditt eget skivbolag, musikbolag eller annan business inom artistbranschen? Eller är du redan verksam musikföretagare som vill få hjälp att vidareutveckla ditt entreprenörskap? Inom Artistia Academy hittar du coaching och kurser där du får hjälp hur du startar upp, utvecklar ditt varumärke, marknadsför och driver ditt musikbransch-företag!

Artistia Academy

För kreatörer och musikproducenter!

Skapar och producerar du musik drömmer du förmodligen om att etablera dig och få uppdrag så du kan tjäna pengar på det du gör! Inom Artistia Academy hittar du som är låtskrivare och producent nischad coaching och kurser där du både kan får hjälp kring det kreativa kring mix och produktion liksom hur du lär dig driva en artistbransch business! 

Coaching & Kursbibiotek

Inom Artistia Academy hittar du coaching koncept som skräddarsys efter dig och dina behov, eller färdiga kurser i coaching-format!

Bläddra bland alla

Färdiga Kurser

Bläddra bland alla

Coaching Koncept

Artistia Academy

Utbildar framtidsdrömmare inom musik & artistbranschen!

Ditte Lindbom - Coach

Jag som kommer hjälpa dig designa din nutid och gå mot din framtid inom artistbranschen heter Ditte Lindbom! Med en passion för att coacha och som länge verksam inom musikbranschen ser jag fram emot att att lära dig av mina kunskaper och erfarenheter! Alltifrån att skriva och producera musik som business till att driva skivbolag eller musikbolag liksom hur du som är artist driver ditt varumärke och entreprenörskap!

På jakt efter lyxiga tjänster?

Ditte Academy är en del inom min multibransch business Ditte Company där jag även erbjuder lyxiga kreativa tjänster spot on för dig som är musikentreprenör, artist, solokreatör eller företagare inom häst eller musikbranschen!