Kontakta mig

Tusen järn i elden & loving it!

Ditte Lindbom

Passionsprenör & multiföretagare

Heeej!

Det är jag som är Ditte! Va härligt att du hittat hit till mig och min utbildning Ditte Academy! Jag en riktig framtidsdrömmare som fullkomligt älskar kunskap, personlig utveckling och att lära ut! Jag ser fram emot att hjälpa dig designa din nutid så att du kan börja gå mot din drömframtid!

Ditte Lindbom

Utvecklingscoach för nutid & framtidsdesigners

Utveckling är meningen med livet!

Så länge jag kan minnas har jag varit en riktig learning-addict! Från att lära mig allt om hästar till design, mental träning eller hur man skriver och producerar en riktigt bra låt med hitkänsla! Idag har jag insett att utveckling, att både utvecklas själv och få utveckla andra, är hela meningen med livet för mig. Att coacha andra har därför med åren blivit min absolut främsta passion!

Fakta, kunskap, mod & action!

Det är min absoluta övertygelse och coaching filosofi att alla och allt kan förändras om vi är öppna för sanningen och beredda att jobba för ett förändrat resultat! Det handlar helt enkelt om att vilja se på sin fakta, välja att skaffa sig kunskapen som saknas, skapa modet att göra något åt det och via genomtänkte actions gå framåt mot den framtid man vill till! 

Oavsett vad vi faktiskt pysslar med, business or not, står vi alla i slutändan inför konsten att kunna leda oss själva som människor! Min resa har onekligen haft sina bumps! Efter oräkneliga omöjligheter har jag lärt mig det fantastiska i att trots alla hinder lyckas leda sig själv mot den framtid man vill till, och må bra på kuppen! Och det, DET vill jag lära dig!

Ditte Academy

Drömmar har ingen ålder!

Inom min utbildning Ditte Academy har jag utformat coaching koncept och kurser specialdesignade för att hjälpa dig som är artist, musikperson, solföretagare, hästmänniska eller självutvecklare ta nästa steg från där du befinner dig just nu. Vare sig du är ung eller äldre, newbie eller mer världsvan!

Min story

Här hittar du hela min story, hur allting började med hästar och musik till hur en livsförändring ledde mig vidare till att skapa ett smörgåsbords-liv och en “multipassionerad” solobusiness av mitt företag Ditte Group!

Från hästhoppning till skivbolag

Livsresan startade i Stockholm, växte upp gjorde jag däremot i vackra Hälsingland där jag också mötte mina första två loves at first sight – häst och musik. Tillbaka i Stockholm spenderades all energi på hästryggen hoppandes hinder Sverige runt. Folkmusiken från Delsbo byttes ut till pop och mångåriga musikstudier ledde till bygget av egna studion Lövholmen Studio. Egenföretagandet hade tagit fart och dagarna va en kombo av stallchef och musikproducent. Musiken lockade alltmer och 2015 blev jag med skivbolag!

Ett multipassionerat smörgåsbordsliv!

Med tiden utvecklade jag mitt passions-entreprenörskap och bollarna i luften blev allt fler, tiden knapp och livet skavde – det var dags för förändring och något nytt. En lång historia senare och med nya kunskaper inom stresshantering, varumärkesutveckling och social media management hade jag både återupptäckt mitt gamla jag, hittat mitt nya och insett att “alla mina jag” behövde få luft under sina vingar men också en tydlig struktur! Utformningen av Ditte Group – min “nya” multipassionerade business blev så småningom klar och fördelad på de två verksamhets-benen Ditte Company och Lövholmen. Med det hade jag skapat det smörgåsbordsliv med plusmeny jag insett var det enda rätta för mig!

Ditte Lindbom

Tusen järn i elden & loving it!

Inom min multipassionerade business Ditte Group driver jag de två verksamhets-benen Ditte Company och Lövholmen tillsammans med en hel hög sub-brands och projekt! Däribland utbildningen Ditte Academy!

Allt om mig? Besök ditte.se!

På min samlings-webbsida ditte.se hittar du allt om mig, “alla mina jag”, companies och projekt!