Logga in

Ditte Lindbom

Passionsprenör & utvecklingscoach

Tusen järn i elden & loving it!

Heeej! Det är jag som är Ditte!

Å jag fullkomligt älskar kunskap! Att lära mig nytt och lära ut det jag kan! Bakom mig har jag ett antal utbildningar inom allt från varumärkesutveckling till musik och media, sociala medier och pedagogik. Men min främsta drivkraft för att lära dig leda dig själv och driva din business och hämtar jag ur mina egna erfarenheter från ett långvarigt soloföretagande!

För oavsett vad vi faktiskt pysslar med, business or not, står vi alla i slutändan inför konsten att kunna leda oss själva som människor! Min resa som egenföretagare sen forever har onekligen haft sina bumps på vägen! Efter oräkneliga omöjligheter har jag lärt mig det fantastiska i att trots alla hinder lyckas sig leda sig själv mot den framtid man vill till och må bra på kuppen! Det vill jag lära dig!

Drömmar har ingen ålder – det är min filosofi! Jag hjälper dig ta nästa steg från där du befinner dig just nu – vare sig du är ung eller äldre, newbie eller mer världsvan!

Ditte Lindbom

Passionsprenör, Coach & Mångkretör

Bara göra en sak? Nej, nej, nej! Jag vill ha ett smörgåsbords-liv, med plusmeny!! I mitt företag Ditte Group driver jag därför alla möjliga idéer och projekt fördelat på två verksamhets-ben!

Med två ben menar jag förstås dels min kreativa och utbildande verksamhet inom Ditte Company med under-avdelningar och dels gårds- och hästverksamheten Lövholmen. Kombon häst och musik – det är sen alltid! Liksom att vara egen företagare. Men med åren och ett antal livsförändringar dök behovet av något mer upp! Efter ett antal vidareutbildningar inom varumärke, sociala medier och marknadsföring upptäckte jag min eld för att lära ut!

Jag upptäckte också hur jag faktiskt stortrivdes i entreprenörskapet i sig, och idag anser jag mig därför ha mött tre loves at first sight. Häst, musik och entreprenörskap! Det senare har inneburit att jag istället för att begränsa mig till en enda sak istället omfamnat “alla mina jag” och paketerat in dem under två ben. Förstås hoppar en del av mina projekt utanför ramen för min business och är mer “for fun” processer, men sånt behöver man ju också tänker jag!

Ditte Lindbom

Är du nyfiken att veta mer om mig, “alla mina jag” och companies surfa bums iväg till ditte.se som är samlingssidan för mitt entreprenörskap med både min aktiva blogg och fria guider!