Kontakta mig

Här hittar du

Student Information

Ditte Lindbom Ditte Academy

Heeej!

Va kul att du hittat hit och är intresserad av utbildningarna inom Ditte Academy! Jag som kommer hjälpa dig designa din nutid mot din framtidsvision heter Ditte Lindbom!

Jag fullkomligt älskar personlig utveckling!! Det är min absoluta övertygelse att allt och alla kan förändras om vi är öppna för sanningen och beredda att via kunskap, mod och action jobba för ett nytt resultat! Självledarskap är därför ett genomgående fokus i min utbildningsfilosofi! Kan du leda dig själv kan du lära dig själv ta dig vidare framåt!

Låt oss börja med att få kontakt!

Är du intresserad av en utbildning? Låt oss börja med att du kontaktar mig via kontaktformuläret här så berättar jag mer om utbildningen du är intresserad av, informerar dig kring aktuellt pris och kanske har du nyfikna frågor och funderingar du vill ha svar på?

Vi ses för ett introduktionsmöte

Känner du dig efter vår första kontakt taggad på att sätta igång med en utbildning tar vi ett kostnadsfritt introduktionsmöte via Zoom där du berättar mer om dina önskemål och visioner så vi kan stämma av att den utbildning du är intresserad av blir en riktigt bra match som kommer hjälpa dig ta nästa steg framåt!

Bra att veta

Ditte Academy är en ny verksamhet som startar igång under 2024. Bra att veta är att samtliga utbildningar just nu sker i personligt coaching format där vi antingen träffas praktiskt eller online beroende på val av utbildning. Framöver planeras vissa kurser bli online videokurser för självstudier.

Coaching, koncept, kurs eller program

Utbildningarna inom Ditte Academy är uppdelade i lite olika format. Från individuell coaching där vi utgår från ditt nuläge och dina önskemål till steg-för-steg coaching koncept, kurser och program. I de fall

1 timme då och då vs kontinuerliga träffar

I de fall vi träffas för individuellt upplagd coaching väljer du hur ofta eller hur lite du vill träffas. Min allmänna rekommendation och tips är att det kan vara bra att skapa lite rutiner i hur och när man ses med en viss kontinuitet för bästa resultat. Kring bokning av coaching koncept, kurser eller ett program är tiderna lite mer styra till att behöva ske med 1 till max 2 veckors mellanrum för att du ska tillgodogöra dig kunskapen på ett sätt som kommer göra resultat.

Aktuella dagar och tider för bokning

För närvarande sker all utbildning på vardagar tisdagar till torsdagar. Första bokningsbara tid är kl.15 och den sista kl.18.30. Alternativ kan finnas vissa veckor och i de fall du reser långt och inte geografiskt befinner dig i Stockholm stämmer vi av något som kan passa oss båda!

Betalning mot faktura 10 dagar

Just nu sker all betalning i efterskott mot faktura med 10 dagar betalningsvillkor. Möjlighet till avbetalning kommer finnas men finns inte precis i dagsläget.

FAQS

Vanliga frågor & svar

Här hittar du svar på frågor som brukar dyka upp hos de flesta! Hittar du inte svaret på dina funderingar här är du välkommen att kontakta mig direkt!

Ditte Academy vänder sig till de specifika målgrupperna artister och verksamma inom artistbranschen, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare. Men flertalet av utbildningarna kan även passa privatpersoner utanför dessa områden liksom företag i andra former och storlekar än enpersons-företag.

För aktuella priser på utbildningarna kontakta mig!

Alla utbildningar är olika i sin uppbyggnad, innehåll och blir därför olika långa. 

I informationen om varje enskild utbildning (med undantag från "coaching" utbildningar som har ett individuellt upplägg) hittar du hur många "moduler" just den utbildningen omfattar.

En modul innebär en 60 min lång personlig coaching session praktiskt eller online beroende på val av utbildning.

Ett koncept eller kurs med exempelvis 6 moduler är alltså 6x60 min i längd. Alla timmar görs dock inte i en följd. I en kurs eller koncept träffas vi för att genomföra en modul i taget kontinuerligt på veckobasis eller max varannan vecka för bästa resultat.

Program fungerar lite annorlunda och genomförs enbart vid fasta tidpunkter på året. Har du hittat ett program du vill veta mer om kontakta mig!

Alla utbildningar är märkta med antingen coaching, koncept, kurs eller program.

 

Coaching innebär en individuellt utformad coaching där vi tillsammans anpassar innehållet utifrån ditt nuläge och vart du vill nå. Ett coachingtillfälle är oftast 60 min men längre sessions kan av praktiska skäl förekomma beroende på val av utbildning.

 

Koncept är en kombination mellan ett individuellt anpassad coaching upplägg och steg-för-steg kurs.

 

Kurser följer en tydlig steg-för-steg plan där vi via x antal moduler (60 min per gång om inget annat anges) följer ett förutbestämt läroplan.


Program är en tidsbestämd utbildning som sker vid en eller flera bestämda tidpunkter på året. När programmet startar igång pågår det sedan regelbundet i en följd tills programmet är slut.

Javisst! Jag hörs gärna per mail, telefon eller varför inte en Zoom så kan du berätta mer om dina tanker, idéer, planer och visioner! Kontakta mig via kontaktformuläret så hörs vi snart!