Kontakta mig

Här hittar du

Student Information

Ditte Lindbom Ditte Academy

Heeej!

Va kul att du hittat hit och är intresserad av utbildningarna inom Ditte Academy! Jag som kommer hjälpa dig designa din nutid mot din framtidsvision heter Ditte Lindbom!

Jag fullkomligt älskar personlig utveckling!! Det är min absoluta övertygelse att allt och alla kan förändras om vi är öppna för sanningen och beredda att via kunskap, mod och action jobba för ett nytt resultat! Självledarskap är därför ett genomgående fokus i min utbildningsfilosofi! Kan du leda dig själv kan du lära dig själv ta dig vidare framåt!

Låt oss börja med att få kontakt!

Är du intresserad av en utbildning? Låt oss börja med att du kontaktar mig via kontaktformuläret här så berättar jag mer om utbildningen du är intresserad av, informerar dig kring aktuellt pris och kanske har du nyfikna frågor och funderingar du vill ha svar på?

Vi ses för ett introduktionsmöte

Känner du dig efter vår första kontakt taggad på att sätta igång med en utbildning tar vi ett kostnadsfritt introduktionsmöte via Zoom där du berättar mer om dina önskemål och visioner så vi kan stämma av att den utbildning du är intresserad av blir en riktigt bra match som kommer hjälpa dig ta nästa steg framåt!

Bra att veta

Ditte Academy är en sedan 2024 ny verksamhet under uppbyggnad med många olika kommande utbildningar som kommer startas igång i etapper. För tillfället sker samtliga tillgängliga utbildningar i personligt coaching format där vi antingen träffas praktiskt eller ses online beroende på val av utbildning. Framöver planeras samtliga kurser bli online videokurser för självstudier medan all coaching kommer att fortsätta ske i personligt 1-1 format.

Coaching, kurser och program

Utbildningarna inom Ditte Academy är utformade i lite olika format. Från individuell coaching utefter ditt nuläge och målsättning till kommande färdiga steg-för-steg koncept, kurser och längre program.

Från 1 timme till program över längre tid

I de fall vi träffas för individuellt coaching (med undantag för s k “coaching koncept”) väljer du hur ofta du vill träffas. Min allmänna rekommendation är att det kan vara bra att skapa både space, rutiner och kontinuitet för din utveckling för bästa resultat. Samtliga övriga utbildningar är tvärtom mer bestämda i sin tidsform via regelbundna träffar med 1-2 veckors mellanrum (beroende på val av utbildning) för bästa resultat och utvecklingsmöjligheter resultatmässigt.

Aktuella dagar och tider för bokning

För närvarande kan du boka tillgängliga utbildningar tisdagar till torsdagar med start från kl.15 och tider däremellan till senast starttiden kl.18.30. Alternativ kan finnas vissa veckor och i de fall du geografiskt inte befinner dig i Stockholm utan reser långt för ev praktisk coaching på plats stämmer vi av dag och tid som kan passa oss båda!

Betalning via swish/faktura

För tillfället sker all betalning i samband med coaching tillfället via swish/faktura. Möjlighet till avbetalning kommer finnas men finns inte i dagsläget.

FAQS

Vanliga frågor & svar

Här hittar du svar på frågor som brukar dyka upp hos de flesta! Hittar du inte svaret på dina funderingar här är du välkommen att kontakta mig direkt!

Ditte Academy vänder sig till de specifika målgrupperna artister och verksamma inom artistbranschen, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare. Men flertalet av utbildningarna kan även passa privatpersoner utanför dessa områden liksom företag i andra former och storlekar än enpersons-företag. Flertalet utbildningar är utformade för dig som ska starta upp inom din area, men du som snarare vill boosta från där du befinner dig i karriären kommer också hitta utbildning anpassad till dig!

För aktuella priser på utbildningarna kontakta mig!

Alla utbildningar är olika i sin uppbyggnad, innehåll och blir därför olika långa. 

All personliga coaching sessions är 60 min långa per coachingtillfälle och du väljer hur ofta eller hur lite du vill ses.

Ett coaching "koncept" liksom kommande kurser och program fungerar lite annorlunda och genomförs kontinuerligt under viss tid eller enbart vid förbestämda tidpunkter på året. 

I den detaljerade informationen om respektive utbildning hittar du hur just den utbildningen är utformad.

Alla utbildningar är märkta med antingen Coaching, Coaching Koncept, Mini-kurs, Kurs eller Program.

Coaching innebär en individuellt utformad 1-1 coaching där du och jag tillsammans anpassar innehållet utifrån ditt nuläge och vart du vill nå. Ett coachingtillfälle är oftast 60 min men längre sessions kan av praktiska skäl förekomma beroende på val av utbildning.

Coaching Koncept är en kombination mellan ett individuellt anpassad coaching upplägg och steg-för-steg kurs.

Kurser följer en tydlig steg-för-steg plan där du via x antal moduler och lektioner följer en förutbestämd läroplan. Mini-Kurs är en kortare variant av kurs.

Program är en tidsbestämd utbildning som sker vid en bestämd tidsperiod på året. När programmet startar igång pågår det alltså regelbundet i en följd tills programmet är slut.

Javisst! Jag hörs gärna per mail, telefon eller varför inte en Zoom så kan du berätta mer om dina tanker, idéer, planer och visioner! Kontakta mig via kontaktformuläret så hörs vi snart!