Kontakta mig

Om Ditte Academy

Utbildar framtidsdrömmare!

Artister • Musikpeople • Soloföretag • Hästfolk • Självutvecklare

Ditte Lindbom Ditte Academy

Framtidsdrömmare och nutidsdesigners – välkommen hit! Ditte Academy är en multibransch akademi där jag, Ditte, hjälper dig som är artist & musikperson, soloföretagare, hästmänniska och självutvecklare ta nästa steg framåt!

Är du också en framtidsdrömmare?

Finns det något mer fantastiskt än att lyckas förändra något till det bättre? Nej, inte om du frågar mig! Som framtidsdrömmare är det min absoluta övertygelse att alla och allt kan förändras om vi bara är öppna för sanningen och beredda att jobba för ett förändrat resultat genom kunskap, mod och action! 

Självledarskap - viktigast av allt!

Men, det är svårt att förändra! Ofta står vi i vägen för oss själva, vi skapar hinder och förmår oss sen inte att komma runt dem! Att du ska lära dig leda dig själv, och förstå HUR du ska göra för att designa din tillvaro, är därför mitt främsta fokus och ledstjärnan inom min coaching oavsett ämne eller målgrupp!

Om utbildningen

En multibransch akademi med fyra akademiner i en!

Inom Ditte Academy hittar du fyra sub-akademier! En för artister och musikpeople, en för soloföretag, en för hästfolk och en för självutvecklare. Alla med sina för målgruppen nischade koncept och kurser!

4 målgrupper framtidsdrömmare!

Ditte Academy är en av flera avdelningar inom multibransch-företaget Ditte Company som vänder sig till målgrupperna artister, musikentreprenörer, soloföretag och hästfolk. Att Ditte Academy skulle ha 4 målgrupper framtidsdrömmare var därför självklart, dessutom med en viktig “5:e” i “självutvecklaren”!

Skräddarsydd coaching till kurser

Inom utbildningen Ditte Academy hittas alltifrån färdiga kurser till coaching koncept men individuellt skräddarsydda upplägg görs också för att passa olika individer och målsättningar. För tillfället sker all utbildning i personligt coachingformat, men flertalet kurser planeras bli videokurser för självstudier!

Kolla in alla akademierna!

Artistia Academy

För artister & musikentreprenörer!

DIY indie artist, musikentreprenör, kreatör eller musikbolag? Artistia Academy är utformad för den drivna inom artistbranschens olika delar. Här erbjuds coaching och kurser inom varumärke, sociala medier, releaser, Spotify och kreatörskap i musik och produktion bland mycket mer!

Soloföretag Akademin

Soloföretag Akademin

För soloföretagare & kreatörer!

Inom Soloföretag Akademin får newbie-soloföretagaren hjälp att komma gång medan den mer vana som fastnat får hjälp att komma vidare! Koncept kring affärsmodell, varumärke och marknadsföring kombineras med fokuset på självledarskap och förmåga att ta sig vidare framåt själv!

Hästfolk Akademin

Hästfolk akademin

För hästfolk & hästföretagare

Råd vid hästköp, praktisk coaching med häst för nybörjaren och business coaching för hästföretagaren! Hästfolk Akademin är skapad hästmänniskan i behov av guidning i allt från det praktiska med hantering av hästar till hur man driver företag inom hästbranschen.

Jag Academy

Jag Academy

För självutvecklare!

Sub-akademin för personliga självutvecklare som längtar efter att börja nutidsdesign sin tillvaro för att gå mot sin drömvision! Med trix kring alltifrån att få ihop vardagspusslet till att hitta vägen mot sin framtid är Jag Academy perfekt för den som vill ta makten över sitt liv!