Kontakta mig

Om Ditte Academy

Utbildar framtidsdrömmare!

Artister • Musikpeople • Soloföretag • Hästfolk • Självutvecklare

Ditte Academy

Framtidsdrömmare och nutidsdesigners – välkommen hit! Ditte Academy är en multibransch akademi där jag, Ditte, hjälper dig som är artist & musikperson, soloföretagare, hästmänniska och självlutvecklare gå framåt i ditt liv!

Är du också en framtidsdrömmare?

Finns det något mer fantastiskt än att lyckas förändra något till det bättre? Nej, inte om du frågar mig! Som framtidsdrömmare är det min absoluta övertygelse att alla och allt kan förändras om vi bara är öppna för sanningen och beredda att jobba för ett förändrat resultat genom kunskap, mod och action! 

Självledarskap - viktigast av allt!

Men, det är svårt att förändra! Ofta står vi i vägen för oss själva, vi skapar hinder och förmår oss sen inte att komma runt dem! Att du ska lära dig leda dig själv, och förstå HUR du ska göra för att designa din tillvaro, är därför mitt främsta fokus och ledstjärnan inom min coaching oavsett ämne eller målgrupp!

Om utbildningen

En multibransch akademi med fyra akademiner i en!

Inom Ditte Academy hittar du fyra sub-akademier! En för artister och musikpeople, en för soloföretag, en för hästfolk och en för självutvecklare. Alla med sina för målgruppen nischade koncept och kurser!

4 målgrupper framtidsdrömmare!

Ditte Academy är en av flera avdelningar inom multibransch-företaget Ditte Company som vänder sig till målgrupperna artister, musikentreprenörer, soloföretag och hästfolk. Att Ditte Academy skulle ha 4 målgrupper framtidsdrömmare var därför självklart, dessutom lite utökat till en “5:e” i “självutvecklaren”!

Skräddarsydd coaching till kurser

Inom utbildningen Ditte Academy hittas alltifrån färdiga kurser till coaching koncept men individuellt skräddarsydda upplägg görs också för att passa olika individer och målsättningar. För tillfället sker all utbildning i personligt coachingformat, men samtliga kurser planeras bli videokurser för självstudier!

Kolla in alla akademierna!

Artistia Academy

För artister & musikentreprenörer!

DIY indie artist, musikentreprenör, kreatör eller musikbolag? Artistia Academy är utformad för dig som är aktiv inom artistbranschen inom alla möjliga delar. Här hittar du coaching och kurser inom varumärke, sociala medier, releaser, Spotify och kreatörskap i musik och produktion bland mycket mer!

Soloföretag Akademin

Soloföretag Akademin

För soloföretagare & kreatörer!

Inom Soloföretag Akademin får du som precis startat eget företag hjälp eller du som sitter fast och inte riktigt kommer vidare i någon del av ditt soloföretagande. Här hittar du coaching inom både varumärke och sociala medier med fokus på självledarskap så du lär dig både leda dig OCH din business!

Hästfolk Akademin

Hästfolk akademin

För hästfolk & hästföretagare

Råd vid hästköp och praktisk liksom säker hästhantering för nybörjaren samt business coaching för hästföretagaren! Hästfolk Akademin är skapad för dig som är hästmänniska i behov av rådgivning och guidning i allt från det praktiska med hantering av hästar till hur du går framåt med ditt företag inom hästbranschen.

Jag Academy

Jag Academy

För självutvecklare!

Jag Academy är sub-akademin till Ditte Academy för dig som vill utvecklas som person och bli din egen nutid- och framtidsdesigner! Här hittar du coaching och kurser inom alltifrån kommunikation till att sluta vardagspussla och optimera din tillvaro samt hur du går mot ditt dröm-mål. Akademin för dig som vill ta makten över dig själv och ditt liv!