Kontakta mig

Jag 2.0!

Jag 2.0 är onlinekursen för dig som brinner för personlig utveckling och som längtar efter att uppgradera dig själv och ta nästa steg i livet! I kursen får du lära dig metoder för att ta nya steg, överkomma hinder och bli en beslutstagande doer!

Perfekt för dig!

Frustrerad och livsglad på samma gång?

Jag 2.0 är kursen för dig som befinner dig någonstans mitt i livet där vardagen både skaver lite men du har ändå en hel  del livsgnista! Men allt känns inte riktigt bra och du vet att du behöver göra förändringar för att gå mot ditt drömmål. Saker rullar på, jobbet är helt och du har det ju bra, men ändå är det något som liksom saknas! Du längtar helt enkelt efter att uppgradera dig själv och ditt liv till nästa nivå!

Lär dig ta besluten som leder dig framåt!

Det vore så nice om det fanns en quick fix eller ett enkelt svar på varför det inte känns riktigt bra ibland. Lösningen ligger ibland mitt framför en men inte alltför sällan behöver den också grävas fram. Den här kursen är för dig som vill optimera dig själv till skapa mer glädje i ditt liv, frid i ditt inre, stimulans från det yttre och utmaningar på de rätta ställena. Helt enkelt forma om dina synsätt lära dig ta beslut som kommer leda dig framåt!

Kurs information

Obs! Den här utbildningen är ny och under utveckling just nu!

Kursen “Jag 2.0” är en steg-för-steg onlinekurs i självstudieformat för dig som vill ta tag i det där skavet inombords, allt det där som inte känns riktigt bra! I kursen kommer du få hjälp att reda ut hur ditt nuläge egentligen ser ut och vilken drömframtid du vill till och hur du tar dig dit.

Det här är en kurs som innehåller mycket mindset tänk, hjärngympa och lite mental träning samtidigt som den kommer kännas lite terateutiskt välgörande men också stundtals jobbig i takt med både roliga men också förvånande insikter kommer nå dig! Men för den modige som vågar ge sig ut på upptäcktsresan av sig själv väntar oftast bara förändringar av den goda sorten. För tänk om ditt liv skulle vara precis så där fantastiskt som du så ofta dagdrömmer om?

Bra att förtydliga är att den här inte är någon quick fix lösning som automatisk kommer förändra dig och ditt liv. Det är något som alltid kommer ligga i dina egna händer att åstadkomma. Men i kursen kommer jag, Ditte, ge dig mycket guidning hur du via logiska metoder och nya synsätt på dig själv och omvärlden tar dig framåt mot dit du vill.

Den här kursen är är en perfekt match för dig som tycker livet står lite och stampar och även om det liksom funka så funkar det inte! Du vill ha något mer än det du har. Du vill utveckla dig själv till något mer än du är. Du vill känna mer glädje inombords så det strålar välmående hela vägen ut. Kursinnehållet är utformat utefter dig som befinner dig lite mitt i livet. Du har levt, men du har mycket kvar och du vill göra en förändring NU!

Skulle du medan du går kursen känna ett behov av mer personlig och individuell hjälp erbjuder jag, Ditte, all möjlig rådgivning inom min nutid och framtidscoaching! Ett värdefullt komplement till kursen med exklusivt fokus på dig och just dina specifika frågor och planer!

Letar du efter en ännu mer innehållsrik kurs hur du kan designa ditt liv ska du kolla in Livsdesign programmet som är ett omfattande utbildningsprogram för drivna självutvecklare, nutid och framtidsdesigners!

Den här kursen är ny och under utveckling just nu. Antal studietimmar är därför inte bestämda ännu. Nedan information är preliminär och kan komma att ändras när kursen är tillgänglig.

Den här onlinekursen i självstudieform är tillgänglig året om! Vill du få inspiration och support under tiden du går kursen är du välkommen att ansluta dig till min facebook grupp Ditte Academy Student Community där du kan ställa frågor direkt till mig, Ditte, som leder kursen, och connecta med andra studiekompisar!

Tills den här kursen blir tillgänglig kan du träffa mig för individuell coaching inom just din area med exklusivt fokus på dig och ditt nuläge hur du tar nästa steg mot dit du vill! Alla mina coaching inriktningar hittar du här! Vill du bli meddelad vartefter utbildningar inom Ditte Academy blir tillgängliga? Då ska du signa upp dig på mitt nyhetsbrev! 

Det här utbildningen är ny och under utveckling just nu! Det går därför inte att anmäla sig till kursen ännu.

Tills den här kursen blir tillgänglig kan du träffa mig för individuell coaching inom just din area med exklusivt fokus på dig och ditt nuläge hur du tar nästa steg mot dit du vill! Alla mina coaching inriktningar hittar du här! Vill du bli meddelad vartefter utbildningar inom Ditte Academy blir tillgängliga? Då ska du signa upp dig på mitt nyhetsbrev! 

Det här utbildningen är ny och under utveckling just nu! Kursavgiften är därför inte bestämd ännu.

Tills den här kursen blir tillgänglig kan du träffa mig för individuell coaching inom just din area med exklusivt fokus på dig och ditt nuläge hur du tar nästa steg mot dit du vill! Alla mina coaching inriktningar hittar du här! Vill du bli meddelad vartefter utbildningar inom Ditte Academy blir tillgängliga? Då ska du signa upp dig på mitt nyhetsbrev! 

Jag 2.0!

Här hittar du ett urval ur

Kursens Innehåll

Den här utbildningen är ny och under utveckling just nu! Här kan du se ett urval av kursens prelminärt planerade innehåll. Har du frågor om den här utbildningen? Kontakta mig för mer information! Vill du veta när den startar? Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!

Jag-resan & Drömframtiden

Att du befinner där du är just nu, vart du bor, hur du familj ser ut eller att du är singel, har just det jobbet du har eller är arbetslös – allt det har inte bara hänt av sig själv. I ditt liv har du gjort val och beslut som varit både bra och dåliga. I den första delen av kursen börjar vi med en riktig deluxe analys av din jag-resa hittills och hur ditt nu ser ut i förhållande till vad du skulle vilja att det va – din drömframtid!

Problemdefinition

I steg 2 i kursen är det dags att samla ihop allt det där skavet du vet om eller kanske upptäckte i jag-resan i den första delen av kursen. Att skriva ner alla sin problem i en lista kanske kan låta knasigt, men vill du ta dig framåt behöver du ta reda på vad det där “inte riktigt bra” beror på! Du kommer också att lära dig ifrågasätta dig själv och dina beslut liksom få ge svar på frågor dina hjärna tjatat om länge! 

Lösningsorientering

I kursen tredje del råder det förmodligen ett riktigt virrvarr av alla din nya insikter, frågetecken och funderingar. I delen av kursen som handlar om lösningsorientering blir det riktigt mycket hjärngympa! För här gäller det nu att hitta de metoder som gör att du kommer lyckas bryta gamla mönster och börja gå i en annan riktning än den stig du hittills slingrat dig runt på där du till slut gick lite vilse.  

Klara färdiga gå!

Steg 4 i kursen är förstås att göra slag i allt du lärt och det är lättare sagt än gjort! Att falla tillbaka i gamla mönster är så väldigt enkelt medan det är fasligt svårt att göra motsatsen. Därför kommer du jobba fram metoder även här som kommer hjälpa dig hitta vägen framåt och hitta tillbaka till varför du gör det här när det kommer känns motigt. Motigt blir det – men också så fantastiskt!

Utbildningsplan

Jag 2.0!

Efter kursen kommer du:

Vad andra tycker?

Framtidsdreamers!

Redo för din framtid?

Ditte Lindbom Ditte Academy

Ditte Academy är utformad för dig som är en riktig framtidsdrömmare taggad på nya kunskaper och framförallt hur du förverkligar dina drömmar!

Jag som kommer hjälpa dig ta nästa steg inom din area mot din drömvision heter Ditte Lindbom! Jag fullkomligt älskar att utvecklas och utveckla andra!! Med tusen järn i elden sen forever har jag en lång bakgrund inom både häst, musik, eget soloföretagare och en never ending passion för personlig utveckling liksom självledarskap! Mina utbildningar är därför specialdesignade för artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare och jag ser fram emot att hjälpa dig hitta din väg framåt inom just din area!

Den här utbildningen är under utveckling just nu. Tills den är klar är du välkommen att kontakta mig för mer information!