Kontakta mig

Mix och Musikproduktion Coaching

Mix och musikproduktion coaching inom allt från musikskapande till editering och mixning! En individuellt utformad personlig och engagerad hjälp för dig som är låtskrivare och musikproducent med exklusivt fokus på dig och ditt musikprojekt!

Mix och Musikproduktion Coaching

Här hittar du exempel på

Coaching Innehåll

Mix och Musikproduktion Coaching är en individuellt upplagd coaching med exklusivt fokus på just dig och dina specifika behov, frågor och visioner! Nedan kan du se exempel på områden och ämnen jag erbjuder coaching inom. Vissa coaching områden innebär praktisk coaching vilket sker i Lövholmen Studio 2,5 mil söder om Stockholm. All övrig coaching sker online via Zoom och betalning om 800 kr per timme sker i samband med coachingtillfället!

Workflow

Sitter du lätt för länge när du jobbar med musik? Du gör om lite för många gånger eller kanske har du en väldig oordning i ditt projekt? Jag lär dig trixen hur du skapar ett smart workflow!

Arrangering

Skriver du egen musik men saknar kunskap inom arrangering och hur du ska få din låt att via rätt instrumentering och ljud låta så som du har tänkt dig? Jag hjälper dig komma igång!

Inspelning

Att lyckas med ljudet vid inspelning är A och O om du ska få en produktion och mix som blir lättarbetad. Den här coachingen är för dig som vill utveckla dina skills inom “sound” och lite studionörderi!

Editering

Nästan inga audiofiler är perfekta efter inspelning, det mesta behöver editeras, klippas, justerad och poleras i olika former. Att du editerar dina tracks noga kommer göra stor skillnad i din slutmix!

Vokalproduktion

Vokaler! Viktigast av allt, eller hur! Därför är det också viktigt att lägga ner en stor del av editering och mixarbetet på just sången så den blir så bra den bara kan bli. Jag ger dig gärna bäst tipsen!

MIxning

Mixa är en hel vetenskap och något man aldrig blir fullärd inom! Jag hjälper dig utveckla dina mixar från där du befinner dig just nu. För den här coachingen ses vi tillsammans i Lövholmen Studio!

Vad andra tycker?

Heeej!

Det är jag som är ditte!

Ditte Lindbom Ditte Academy

Ditte Academy är utformad för dig som är en riktig framtidsdrömmare taggad på nya kunskaper och konsten att också lyckas förverkliga dina planer!

Jag som kommer hjälpa dig utvecklas inom din area mot din drömvision heter Ditte Lindbom! Jag fullkomligt älskar att utvecklas och utveckla andra!! Med tusen järn i elden sen forever har jag en lång bakgrund inom både häst, musik, eget soloföretagare och en never ending passion för personlig utveckling liksom självledarskap! Mina utbildningar är därför specialdesignade för artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare och jag ser fram emot att hjälpa dig hitta din väg framåt inom just din grej!