Kontakta mig

Musikbransch Coaching

Musikbransch coaching individuellt utformad med omfattande innehåll att välja mellan för dig som är musikentreprenör, artist, musikskapare, låtskrivare, musikproducent och musikföretagare!

Musikbransch Coaching

Här hittar du exempel på

Coaching Innehåll

Musikbransch Coaching är en individuellt upplagd coaching med exklusivt fokus på just dig och dina specifika behov, frågor och visioner! Nedan kan du se exempel på områden och ämnen jag erbjuder coaching inom. Vissa coaching områden innebär praktisk coaching vilket sker i Lövholmen Studio 2,5 mil söder om Stockholm. All övrig coaching sker online via Zoom och betalning om 800 kr per timme sker i samband med coachingtillfället!

Musiksläpp

Lär dig allt om musikutgivning, hur du färdigställer din musik inför release och promotar din singel eller album!

Entreprenörskap

Få rådgivning och branschkunskap inför att du planerar start en business inom musik eller artistbranschen!

Musikjuridik

Bli expert på hur det funkar med allt det juridiska! Från royalties, till avtal, upphovsrätt och masterrätt!

Skivbolag

Lär dig hur det går till att starta eller få hjälp att vidareutveckla ditt skivbolag och hur du lägger upp dina artistsamarbeten!

Musikproduktion

Arrangering, inspelning, vokaler, mix och färdigställande inför utgivning – vad behöver du hjälp med inom produktion?

DIY Artistskap

Coaching för dig som är newbie på singelsläpp eller du som står och stampar och behöver få en boost framåt!

Vad andra tycker?

Heeej!

Det är jag som är ditte!

Ditte Lindbom Ditte Academy

Ditte Academy är utformad för dig som är en riktig framtidsdrömmare taggad på nya kunskaper och konsten att också lyckas förverkliga dina planer!

Jag som kommer hjälpa dig utvecklas inom din area mot din drömvision heter Ditte Lindbom! Jag fullkomligt älskar att utvecklas och utveckla andra!! Med tusen järn i elden sen forever har jag en lång bakgrund inom både häst, musik, eget soloföretagare och en never ending passion för personlig utveckling liksom självledarskap! Mina utbildningar är därför specialdesignade för artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare och jag ser fram emot att hjälpa dig hitta din väg framåt inom just din grej!