Kontakta mig

DIY Artist Coaching

DIY Artist Coaching inom allt från varumärke till sociala medier, musikproduktion, musiksläpp och musikpromotion! En individuellt utformad personlig och engagerad hjälp för dig som är independent DIY artist med exklusivt fokus på dig och ditt artistprojekt!

DIY Artist Coaching

Här hittar du exempel på

Coaching Innehåll

DIY Artist Coaching är en individuellt upplagd coaching med exklusivt fokus på just dig och dina specifika behov, frågor och visioner! Nedan kan du se exempel på områden och ämnen jag erbjuder coaching inom. Vissa coaching områden innebär praktisk coaching vilket sker i Lövholmen Studio 2,5 mil söder om Stockholm. All övrig coaching sker online via Zoom och betalning om 800 kr per timme sker i samband med coachingtillfället!

Projektledning

Planerar du släppa musik på egen hand? Då är det smart att börja med en väl genomtänkt planering och budgetering. 

Musikskapande

Skriver du egen musik? Få feedback på hur du kan utveckla ditt låtskriveri ytterligare till att matcha ditt artist id!

DIY Producent

Producerar du eller vill du börja prodda din musik på egen hand? Få tips kring allt från inspelning till editering och mix. 

Varumärke

Vill du satsa lite extra på ditt artistskap? Då kommer du har stor nytta av att lära dig utveckla ditt varumärke och fanbase!

Sociala medier

Vill du nå ut med din musik behöver du lära dig jobba med ditt varumärke online på rätt sätt och med rätt innehåll!

PR-DESIGN

Har du ett musiksläpp du vill ska synas gäller det att skapa ett väl designat PR material som får din release att märkas!

Presskit

För att media och mottagare av din release ska intressera sig för den behöver du uttrycka dig rätt mot rätt mottagare!

Promotion

Runtomkring en musikrelease krävs lite extra insatser än din vanliga online aktivitet om du vill få din låt att spelas!

Musikutgivning

Hur funkar Spotify och vilken aggregator ska du välja? Vad är royalties, artistavtal, masterrätt och upphovsrätt?

Vad andra tycker?

Heeej!

Det är jag som är ditte!

Ditte Lindbom Ditte Academy

Ditte Academy är utformad för dig som är en riktig framtidsdrömmare taggad på nya kunskaper och konsten att också lyckas förverkliga dina planer!

Jag som kommer hjälpa dig utvecklas inom din area mot din drömvision heter Ditte Lindbom! Jag fullkomligt älskar att utvecklas och utveckla andra!! Med tusen järn i elden sen forever har jag en lång bakgrund inom både häst, musik, eget soloföretagare och en never ending passion för personlig utveckling liksom självledarskap! Mina utbildningar är därför specialdesignade för artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare och jag ser fram emot att hjälpa dig hitta din väg framåt inom just din grej!