Kontakta mig

Hästhantering för nybörjare!

Hästhantering för nybörjare är en praktisk coachingkurs tillsammans med häst! Perfekt för dig som vill lära dig mer om hästar, du som planerar börja rida eller är hästintresserad förälder till barn som rider på ridskola.

Perfekt för dig!

Nyfiken på att lära dig mer om hästar?

Hästhantering för nybörjare är cochingen för dig som är nyfiken på att lära dig mer om hästar! Ska du köpa din första häst eller planerar du börja rida på ridskola och vill fördjupa dina kunskaper in om häst både teoretiskt och praktiskt? Att lära känna en häst som individ och djur är helt fantastiskt! 

Praktisk coaching tillsammans med häst!

I den här är praktiska coachingen i hästhantering kommer vi träffas på Stall Lövholmen strax söder om Stockholm! Här kommer du få möta några fina hästkompisar som du får lära känna och hantera samtidigt som du lär dig grundläggande och relevanta kunskaper inom häst och säker hästhantering.

Kurs information

Cacohingen “Hästhantering för nybörjare” är en praktisk steg-för-steg coaching-kurs där jag, Ditte, kommer lära dig om häst och säkert hästhantering. Nivån kan anpassas från dig som är totalt nybörjare som aldrig ens träffat en häst tidigare eller du som kanske kommit igång lite med ridning på ridskola och vill fördjupa dina kunskaper. Coachingen passar även utmärkt för dig som är medengagerad kring häst till en partner eller liknande, eller kanske är du förälder till barn på ridskola?

Det är lätt hänt att känna sig lite rädd bland hästar i början, det är ju både stora och tunga djur med flyktinstinkt, men med hjälp av rätt kunskap kommer du lära dig förstå hästen som djur och känna dig trygg och säker när du ska börja hantera häst själv.

Den här praktiska hästcoachingen passar alltifrån den total nybörjaren till dig som hållit på med häst ett tag och vill fördjupa dina kunskaper!

Utöver den här coachingen erbjuder, Ditte, all möjlig rådgivning coaching inom hästbranschen och för hästfolk! Ett perfekt komplement för dig som planerar köpa din första häst eller vill lära dig om alla möjliga delar inom häst!

Coaching-kursen “Hästhantering för nybörjare” innebär att vi kommer ses vid två bestämda tillfällen på Stall Lövholmen där vi kommer fokusera på både teoretisk hästlära och praktisk hästhantering i kombination. När du genomfört coachingen är målet att du ska känna dig säker, trygg och kunnig kring häst!

Efter de två tillfällena som coachinge-kursen omfattar kan du boka ytterligare tider för fortsatt coaching om du vill! Jag, Ditte, erbjuder även all möjlig praktisk och online rådgivning coaching inom hästbranschen och för hästfolk om du skulle söka annan form av hjälp inom häst och hästbranschen! 

Den här coaching-kursen som innebär att vi kommer ses på Stall Lövholmen i Tumba (2,5 mil söder om Stockholm) vid två tillfällen om vardera 1,5 timme kostar totalt 3000 kr inkl moms. Beloppet betalas på plats via Swish vid det första coaching-tillfället.

Välkommen att kontakta mig för mer info och för att boka den här coachingen!

Hästhantering för nybörjare!

Här hittar du ett urval ur

Kursens Innehåll

I den här coaching-kursen kommer vi träffas vid två tillfällen där vi kommer fokusera på både hästlära och hästhantering i kombination. När du genomfört coachingen är målet att du ska känna dig säker, trygg och kunnig kring häst!

Kunskap inom häst

Att du lär dig hur hästen fungerar som djur är viktigt för att kunna hantera en häst på ett tryggt, säkert och givande sätt för både dig och hästen! Coachingen omfattar därför både teoretisk lära i kombination med praktiskt utövande. Genom alla delar av coachingen kommer vi ha sällskap av en eller flera hästar!

Praktisk hästhantering

Förutom den teoretiska delen är det förstås viktigt att också få öva på att utföra det vi kommer prata om. I kursen blir det därför en hel del hanteraing av häst, från hur du ska sköta den i stallet med rykt och rengöring av hovar, lära känns hästens anatomi och leda hästen till hagen eller gå på en trevlig promenad i skogen tillsammans!

Utbildningsplan

Hästhantering för nybörjare!

Efter kursen kommer du:

Vad andra tycker?

Framtidsdreamers!

Redo för din framtid?

Ditte Lindbom Ditte Academy

Ditte Academy är utformad för dig som är en riktig framtidsdrömmare taggad på nya kunskaper och framförallt hur du förverkligar dina drömmar!

Jag som kommer hjälpa dig ta nästa steg inom din area mot din drömvision heter Ditte Lindbom! Jag fullkomligt älskar att utvecklas och utveckla andra!! Med tusen järn i elden sen forever har jag en lång bakgrund inom både häst, musik, eget soloföretagare och en never ending passion för personlig utveckling liksom självledarskap! Mina utbildningar är därför specialdesignade för artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare och jag ser fram emot att hjälpa dig hitta din väg framåt inom just din grej!