Kontakta mig

Stallchef ledarskap

Stallchef ledarskap är onlinekursen för dig som driver eller planerar starta ett inackorderingsstall med uthyrning av stallplatser! I den här kursen lär du dig hur du ska leda din verksamhet för att både du och dina hyresgäster ska trivas!

Perfekt för dig!

Är du eller planerar du bli stallchef?

Stallchef ledarskap är en specialutformad onlinekurs för dig som antingen driver stall med hyresgäster i dagsläget och vill utveckla dina kunskaper i ledarskap och självledarskap. Kursen är också en lika bra match för dig som planerar starta en stallverksamhet där du kommer vara chef och ansvarig. 

Lär dig skapa ett hållbart ledarskap!

Vill du skapa en långsiktigt fungerande verksamhet behöver, förutom praktiska förutsättningar i själva häst-anläggningen i sig, lära dig hur du ska leda både dig själv coh din verksamhet. I den här kursen får du lära dig smarta praktiska tips men också metoder hur du skapar ett för dig hälsosamt hållbart chefskap!

Kurs information

Obs! Den här utbildningen är ny och under utveckling just nu!

Kursen “Stallchef ledarskap” är en steg-för-steg onlinekurs i självstudieformat som vänder sig till dig som planerar starta en verksamhet med inackordering av hästar eller redan driver en där du vill utveckla ditt ledarskap kring både dig själv och ditt chefskap i din hästverksamhet.

I kursen kommer du lära dig metoder för hur du praktiskt kan underlätta många delar på din anläggning och i själva organisationen av verksamheten som i sig kommer medföra att du enklare kan leda på ett smart och balanserat vis. Kursen omfattar också mycket kring mindset och att utveckla en förståelse för alla olika och viktiga aspekter som en stallchef bör känna till, förstå och kunna hantera. Från hur du hanterar dig själv till hur du ska förstå och hantera dina kunder och hyresgäster. En värdefull kurs för alla som driver eller planerar börja driva stall!

Den här kursen “Stallchef ledarskap” är en perfekt match till dig som planerar driva en hästverksamhet i omfattning från minst 5-8 boxar och uppåt som företagare med vinstsyfte. 

Skulle du medan du går kursen känna ett behov av mer personlig och individuell hjälp erbjuder jag, Ditte, rådgivning inför hästköp inom min hästbransch och hästfolk-coaching! Ett värdefullt komplement till kursen med exklusivt fokus på dig och just dina specifika frågor och planer!

Är din planerade uthyrning av boxar hemma på gården mer på hobbynivå? Du kan också ha stor nytta av vissa delar av den här kursen. Ett tips är att du också kollar in min hästbransch och hästfolk-coaching!

Söker du en ännu mer innehållsrik utbildning inom att driva stall ska du kolla in utbildningen Stallverksamhet Programmet där du får hjälp med alla delar inom att driva en hästbusiness med inackordering!

Den här kursen är ny och under utveckling just nu. Antal studietimmar är därför inte bestämda ännu. Nedan information är preliminär och kan komma att ändras när kursen är tillgänglig.

Den här onlinekursen i självstudieform är tillgänglig året om! Vill du få inspiration och support under tiden du går kursen är du välkommen att ansluta dig till min facebook grupp Ditte Academy Student Community där du kan ställa frågor direkt till mig, Ditte, som leder kursen, och connecta med andra studiekompisar!

Tills den här kursen blir tillgänglig kan du träffa mig för individuell coaching inom just din area med exklusivt fokus på dig och ditt nuläge hur du tar nästa steg mot dit du vill! Alla mina coaching inriktningar hittar du här! Vill du bli meddelad vartefter utbildningar inom Ditte Academy blir tillgängliga? Då ska du signa upp dig på mitt nyhetsbrev! 

Det här utbildningen är ny och under utveckling just nu! Det går därför inte att anmäla sig till kursen ännu.

Tills den här kursen blir tillgänglig kan du träffa mig för individuell coaching inom just din area med exklusivt fokus på dig och ditt nuläge hur du tar nästa steg mot dit du vill! Alla mina coaching inriktningar hittar du här! Vill du bli meddelad vartefter utbildningar inom Ditte Academy blir tillgängliga? Då ska du signa upp dig på mitt nyhetsbrev! 

Det här utbildningen är ny och under utveckling just nu! Kursavgiften är därför inte bestämd ännu. 

Tills den här kursen blir tillgänglig kan du träffa mig för individuell coaching inom just din area med exklusivt fokus på dig och ditt nuläge hur du tar nästa steg mot dit du vill! Alla mina coaching inriktningar hittar du här! Vill du bli meddelad vartefter utbildningar inom Ditte Academy blir tillgängliga? Då ska du signa upp dig på mitt nyhetsbrev! 

Stallchef ledarskap

Här hittar du ett urval ur

Kursens Innehåll

Den här utbildningen är ny och under utveckling just nu! Här kan du se ett urval av kursens prelminärt planerade innehåll. Har du frågor om den här utbildningen? Kontakta mig för mer information! Vill du veta när den startar? Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!

Praktisk Smartness

Finns det “problem” i ditt stall som har en tendens att återkomma och skapar de också diskussioner i stallgänget? Leriga hagar, ihopsläpp av hästar, en trasig dörr, lampor som aldrig fungerar etc. I kursen lär du dig knepen som eliminerar onödiga “hinder” eller förbättrar scenarion som tar energi för både dig och dina kunder!

Organisation

Att vara organiserad och ha en struktur i allt från avtal till sunda regler, hur och när hästar ska fodras liksom delas upp i hagar osv det är A och O för att både du och dina hyresgäster ska veta vad som gäller och ha något att tryggt kunna luta sig emot. I kursen får du organisations-tips i syfte att skapa en bra funktionalitet!

Ekonomi & Budget

Går ekonomin för mycket åt minus i din verksamhet? Då blir det inte så lätt att varken driva den med glädje eller ha tålamodet i behåll när underhållet smyger sig på eller saker går sönder. Att du lär dig driva ditt företagande med ett business mindset kommer förändra hur du tar dig an problemen när de uppstår.

Kommunikation

Uppstår det diskusstioner eller konflikter mellan dig och dina hyresgäster? Eller är det hyresgäster i ditt stall som bråkar med varandra? Hur du håller en tydlig, neutral och objektiv kommunikation oavsett vilka situationer du ställs inför är något du kommer få mycket av tips, tankar och metoder kring i kursen!

Din egenbalans

Hur mår du? Sköter du om dig själv, tar du ledigt när du behöver och är du generellt trevlig att ha att göra med? Att utforma ett hållbart och fungerande chefskap börjar med dig! Är du inte i balans själv kommer du inte kommunicera på det sätt du behöver kunna göra med många viljor och åsikter omkring dig.

Framtida chefskap

Rom byggdes inte på en dag! För att förändra delar i hur du ser på dig själv eller hur du hanterar din omgivning krävs tid och arbete. I den sista delen av kursen gör vi en plan för hur du ska tänka framåt och jobba mot värderade riktningar. Du får också fundera igenom hur ditt stall ska eller inte ska utvecklas ytterligare?

Utbildningsplan

Stallchef ledarskap

Efter kursen kommer du:

Vad andra tycker?

Framtidsdreamers!

Redo för din framtid?

Ditte Lindbom Ditte Academy

Ditte Academy är utformad för dig som är en riktig framtidsdrömmare taggad på nya kunskaper och framförallt hur du förverkligar dina drömmar!

Jag som kommer hjälpa dig ta nästa steg inom din area mot din drömvision heter Ditte Lindbom! Jag fullkomligt älskar att utvecklas och utveckla andra!! Med tusen järn i elden sen forever har jag en lång bakgrund inom både häst, musik, eget soloföretagare och en never ending passion för personlig utveckling liksom självledarskap! Mina utbildningar är därför specialdesignade för artister och musikentreprenörer, soloföretagare, hästfolk och självutvecklare och jag ser fram emot att hjälpa dig hitta din väg framåt inom just din area!

Den här utbildningen är under utveckling just nu. Tills den är klar är du välkommen att kontakta mig för mer information!