Logga in

Om

En multibransch-akademi!

Ditte Academy är en multibransch-utbildning med fyra under-akademier för artister, musikentreprenörer, soloföretag, hästfolk och självutvecklare med specialutformade coaching koncept och kommande onlinekurser!

Fyra akademier i en!

Artistia Academy

För artister & musikentreprenörer!

DIY indie artist, musikentreprenör, kreatör eller musikbolag? Artistia Academy är utformad för dig som är aktiv inom artistbranschen inom alla möjliga delar. Här hittar du coaching och kurser inom varumärke, sociala medier, releaser, Spotify och kreatörskap i musik och produktion bland mycket mer!

Soloföretag Akademin

För soloföretagare & kreatörer!

Soloföretag Akademin är avdelningen inom Ditte Academy som hjälper dig som precis startat eget företag eller du som sitter fast och inte riktigt kommer vidare i någon del av ditt soloföretagande. Här hittar du coaching inom både varumärke och sociala medier med fokus på självledarskap så du lär dig både leda dig OCH din business!

Hästfolk akademin

För hästfolk & hästföretagare

Råd vid hästköp och praktisk liksom säker hästhantering för nybörjaren samt business coaching för hästföretagaren! Hästfolk Akademin är skapad för dig som är hästmänniska i behov av rådgivning och guidning i allt från det praktiska med hantering av hästar till hur du går framåt med ditt företag inom hästbranschen.

Jag Academy

För självutvecklare!

Jag Academy är sub-akademin till Ditte Academy för dig som vill utvecklas som person och bli din egen nutid- och framtidsdesigner! Här hittar du coaching och kurser inom alltifrån konflikthantering, att sluta vardagspussla och optimera din tillvaro samt hur du börjar gå i rätt riktining mot ditt dröm-mål. Akademin för dig som vill ta makten över dig själv och ditt liv!